ANSÖKAN

Ansökan till Arctic Design of Sweden – New York november 2019

  • Detta är formuläret för att ansöka till Arctic Design of Sweden. I New York kommer vi arrangera ett showroom med produkter, därför söker ni in med bestämda produkter. Vi förväntar oss också att ni uppger personer ni vill boka in möten med i New York (exempelvis återförsäljare, agenturer etc). Resan till New York sker vecka 47 2019. Ansökningsformuläret stänger den 15 maj 2019. OBS! Ni som blir antagna kommer att få hjälp med förberedelserna att gå på export till USA innan vi arrangerar vårt showroom där.
  • 1. Bilder SKA bifogas och detta kan ni göra antingen genom att högerklicka på bilder (på exempelvis er hemsida eller någon annan hemsida). Då får ni upp alternativet "Kopiera bildadress" eller dylikt. Klicka på det alternativet och klistra in adressen i ett av fälten "Länk till produktbild". 2. Vill du använda en bild från exempelvis Instagram kan du besöka ditt företagskonto via webbläsaren på datorn och klicka in på ett särskilt inlägg med en bild du vill visa. Kopiera webbadresser som visas i adressfältet. 3. Har du bilder på datorn som du vill skapa länk till för att kunna använda i din ansökan? Besök exempelvis hemsidan imgur.com och ladda upp dina bilder genom att klicka på "Browse", välj bild, och sedan trycker du på "Copy". Då har du en länkadress som du kan klistra in direkt i fältet "Länk till produktbild".
 

Verification

Fortfarande förvirrad? Tveka inte att kontakta oss så svarar vi på dina frågor. För att komma till våra kontaktuppgifTER Klicka bara här.